Billiárd Játékok - Ingyenes Billiárdos Játékok - Billiárd Games

Billiárdos Játékok: Játszon játékpénzben vagy nyerjen valódi pénzt a billiárdos játékokon

Snooker játékszbályok - Online snooker games

Ingyen kaszinó pénz az ExclusiveBonus.eu-n

Kaszinó Bónuszok - Póker Bónuszok - Sportfogadás Bónuszok - Ingyen Kaszinó Pénz - Ingyen Póker Pénz

A legnépszerűbb játékok, valódi ellenfelek ellen. Valódi ellenfelek, valódi pénz, igazi élmény. 
A Skill7 Játéktermében a billiárdos játékokkal játszhatsz igazi ellenfelek ellen. Kezd a játékot játékpénzzel, majd kamatoztasd a tudásod a valódi pénzes játszmákon. Már 5 játékból 3-at megnyersz? Akkor lépj a következő szintre! Eljött az ideje, hogy a játéktudásodat valódi pénzre váltsd. Nyerj igazi pénzt a Stargames Játéktermében a billiárd játékokkal!


Játék menete

A játék a billiárd egyik változata, ketten játsszák. A cél, hogy a piros és a színes golyókat felváltva megcélozzák a játékosok, és ezzel a legtöbb pontot szerezzék meg. Kezdetben 22 golyó van az asztalon, 15 piros, (értékük egy-egy pont), 6 színes ( a sárga 2, a zöld 3, a barna 4, a kék 5, a rózsaszín 6 és a fekete 7 pontot ér) és egy fehér golyó. Egy vonallal körülhatárolt D alakból lehet lökni. 
Ha az egérrel a fehér golyó mellé kattintunk, megjelenik egy nyíl, amivel a lökés irányát állíthatjuk be. A lökés erősségét a nyíl hosszának váltakozása mutatja. Az asztal felett és alatt kijelzők mutatják, melyik golyó és melyik játékos van soron. 
A játéknak akkor van vége, ha minden piros és színes golyót belőttek belöktek a lyukakba. Az nyer, aki a legtöbb pontot gyűjtötte össze.


Játékszabályok

A játék a billiárd egyik változata, ketten játsszák. A cél, hogy a piros és a színes golyókat felváltva megcélozzák a játékosok, és ezzel a legtöbb pontot szerezzék meg. Kezdetben 22 golyó van az asztalon, 15 piros, (értékük egy-egy pont), 6 színes ( a sárga 2, a zöld 3, a barna 4, a kék 5, a rózsaszín 6 és a fekete 7 pontot ér) és egy fehér golyó. Egy vonallal körülhatárolt D alakból kiindulva lehet lökni. 
A játékosnak először egy piros golyót kell eltalálnia. Ha nem érvénytelen szabálytalan a lökés, és a piros golyót be tudta lőni lökni egy lyukba, meg kell adnia egy színes golyót, amit el akar találni, és lyukba akar juttatni. Ha nema lökést érvénytelen szabálytalanságok nélkül sikerül végrehajtaniaa lökés, és ez is sikerül, addig játszhat tovább, amíg pontokat szerez. Ha Amennyiben aegy lökés érvénytelenszabálytalan, az ellenfél következik.


Érvénytelen Szabálytalan a lökés, ha:

- a fehér golyó lyukba kerül (célgolyó és eltalált golyó közül a magasabb pontértékű pontszáma, de legalább 4 büntető pont) 
- a játékos rossz golyót talál el (célgolyó és eltalált golyó közül a magasabb pontértékű pontszáma, de legalább 4 büntető pont) 
- a játékos egy golyót sem talál el (a célgolyó értéke, legalább 4 büntetőpont) 
- a játékos olyan golyót lő lök be a lyukba, ami az asztal szélén nem volt feltüntetve (arra is vonatkozik, ha szabálytalanul nem csak a kijelölt golyókat löki be a lyukba – a megcélzott, az eltalált és minden elsüllyesztett golyó közül a legmagasabb pontszámú értéke, de legalább 4 büntetőpont)

Ha érvénytelen szabálytalan a lökés, az ellenfél kapja meg a pontokat, és ő következik. Ha az érvénytelena szabálytalan lökés során a fehér golyó került lyukba, az ellenfél a D alakba helyezheti, és ő következik. Ha a játékos a másik szabálytalan érvénytelen lökése után nem tud piros ill. a végjátékban színes golyót megcélozni, vagy ennek ellenére tovább játszhat, vagy passzolhatja is a lökést.

Ha színes golyó kerül lyukba, a pirosakkal ellentétben vissza kell őket helyezni az asztalra a saját kiinduló helyükre. Ha ez a hely foglalt, a a golyó értéksorrendben az első szabad pontra kerül. Ha valamennyi pont foglalt, a saját pontjához legközelebbi pontra helyezik vissza az asztalra. Ha minden piros golyó lyukba került, a játékosok elkezdik belökni a színes golyókat, értékük szerint sorban 2-7-ig. Nem úgy, mint a játék kezdetekor, ekkor már nem kerülnek vissza újra az asztalra.

Ha minden piros és színes golyó lement, vége a játéknak. Az nyer, aki a legtöbb pontot gyűjtötte össze. Ha a játék végén a két játékosnak azonos a pontszáma, a fekete golyót újra az asztalra helyezik, és a fehér golyóval a D alakból újra céloznak. A következő pontnyereség vagy pontvesztés dönti el a játékot.


Pontozás

Ha egy piros golyó lyukba kerül, a játékos egy pontot kap. Aszerint, melyik színes golyót juttatja a játékos a lyukba, különböző pontszám jár : a sárga 2, a zöld 3, a barna 4, a kék 5, a rózsaszín 6 és a fekete 7 pontot ér. Ha érvénytelen a lökés, az ellenfél kapja a pontokat. 
- a fehér golyó lyukba kerül (célgolyó és eltalált golyó közül a magasabb pontértékű pontszáma, de legalább 4 büntető pont) 
- a játékos rossz golyót talál el (célgolyó és eltalált golyó közül a magasabb pontértékű pontszáma, de legalább 4 büntető pont) 
- a játékos egy golyót sem talál el (a célgolyó értéke, legalább 4 büntetőpont) 
- a játékos olyan golyót lő be a lyukba, ami az asztal szélén nem volt feltüntetve (arra is vonatkozik, ha szabálytalanul nem csak a kijelölt golyókat löki be a lyukba – a megcélzott, az eltalált és minden elsüllyesztett golyó közül a legmagasabb pontszámú értéke, de legalább 4 büntetőpont)


Billiárd Játékok - Ingyenes Billiárdos Játékok

Billiárdos Játékok, ingyenes billiárd játékok

Nyerőgépek

8 golyós biliárd - Online Billiard flash game

Nyerőgép

8 golyós billiárd szabályok - Online Biliard Flash Games

Nyerőgépes Játékok

9 golyós billiárd - Online Bliard Flash Games

Nyerőgép Játékok

9 golyós biliárd játékszabályok. Online billiard flash game

Nyerőgépek Játékok

Snooker online flash játék ingyen

Kockás Nyerőgép

Snooker játékszbályok - Online snooker games

Gyümölcsös Nyerőgépek

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 6
Heti: 103
Havi: 545
Össz.: 211 378

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Snooker játékszbályok - Online snooker games
Billiárd Játékok - Ingyenes Billiárdos Játékok - Billiárd Games - © 2008 - 2018 - egeszsegkartya.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »